Cookie- og privatlivspolitik
1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Google Analytics
6. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger
Center for Personlig Trivsel v. Helle Koldsø
Vesterlundvej 94, 7323 Give
Telefon: 39161799 / 20161780
E-mail: post@hellekoldsoe.dk

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website
Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
Målretning af annoncering, så vi dels kan vise dig de annoncer, vi tror er mest relevante, dels hvor ofte samme annonce bør vises.
Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

5. Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger
Nyhedsbrevs politik

Vi har ved samtlige ”sign up-boxe” tydeliggjort, at når man giver mig sin e-mailadresse, skriver man sig samtidig op til vores nyhedsbrev. Man kan altid afmelde sig igen via et link indsat i bunden af alle vores nyhedsbreve.

Vi benytter ”double opt-in” til vores nyhedsbrev, som sikrer, at kun de personer, der selv har skrevet sig op, lander på vores nyhedsbrevsliste,
Vi opbevarer e-mailadresser i MailChimp, der overholder GDPR’s retningslinjer.

Vi opbevarer e-mailadresserne, indtil læseren selv afmelder sig eller virksomheden ophører. Læseren kan som nævnt til enhver tid afmelde sig via link nederst i alle vores nyhedsbreve.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv aktivt har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.
Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, der er registreret om dig hos Center for Personlig Trivsel, er bekendt med registrering af forkerte data eller har andre indsigelser i øvrigt, bedes du rette henvendelse via mail til Helle Koldsø, Center for Personlig Trivsel

Du har altid mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig og du kan i henhold til reglerne i Persondataloven gøre indsigelse mod en sådan registrering.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Hvis det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Opdateret information . marts 2020