Større penis eller flere penge – hvad vil DU helst have

Drømmer du om en større penis

Ja, hvem gør næsten ikke det og penisforstørrelse… ER… faktisk en muligt!
Det er helt okay, hvis du fyldes af skepsis og modstand over denne påstand.

Det gjorde jeg selv i mange år; dels skyldtes det uvidenhed om de mange testresultater, der rent faktisk ligger bag disse produkter.
Dels ved enhver, der kender bare lidt til gruppepsykologi, at vi mennesker er tilbøjelige til at ”hyle blandt som de ulve, vi er iblandt” og da jeg for mere end 10 år siden studerede sexologi, hørte jeg læger, overlæger og speciallæger tale temmelig nedladende om sådanne produkter, så hvordan skulle en sundhedspædagogisk professionsbachelor som mig så mene andet selv…?!?

I mine mange år som brevkasse redaktør modtog jeg breve fra mænd, der ønskede min vurdering. På telefonlinjen ligeså og hver gang afviste jeg afviste jeg produktet som en god ide. Som sexologisk rådgiver, uddannet ved DACS, mente ”vi”, at produktet kunne skade langt mere end det kunne gavne; mistet evne til erektion ikke mindst og måske især!
Som årene er gået, er jeg blevet mere forsigtig med ”kollektive holdninger”. Jeg ved, at der bag dem mangler mod til at stå ved egne holdninger og hver dag øver jeg mig i, ”at mene mine egne meninger” i stedet for foreningens… Nå, tilbage til emnet om, at det rent faktisk ER muligt at øge volumen (såvel længde som bredde) på penis.

Drømmen om en større penis kan altså blive til virkelighed og testresultaterne på efterhånden rigtig mange kliniske undersøgelser er forbløffende gode.

  • Om du bliver en lykkeligere mand af det, er ikke sikkert.
  • Om det etisk kan anbefales at trække og strække den lille legemsdel mange timer gennem mange uger, for at booste selvtillid og selvværd, er en helt anden – og vigtig – diskussion, som dybest set ikke hører til her.
  • ”Skåret helt ind til benet” vil mit svar på selv samme spørgsmål stillet i dag, nemlig være en ganske anden; JA, det ER muligt at øge penisstørrelsen.
  • Nej, det ødelægger ikke evnen til erektion og JA, produktet er sikkert at anvende… Male Edge, der oven i købet er dansk, er så sikre på deres produkt, at de oven i købet tilbyder at betale det dobbelte beløb tilbage, om resultaterne udebliver!
  • Dybest set er der vel alt at vinde og intet at tabe;
    det skulle da lige frygten for at vedstå sig sine egne meninger om ”størrelse contra gørelse” og upåagtet af den kollektive holdning til penisforstørrelser, tage det valg man(d) selv værdsætter højest; er drømmen om en større penis vigtig for dig, så lad drømmen blive til din virkelighed!